Avís Legal

El lloc web i el domini burmanflash.com són propis del grup Burman Flash. Les persones interessades en contactar-hi poden enviar missatges de correu electrònic a l’adreça info@burmanflash.com o per correu postal a Ardenya 1, 2n 5a Cassà de la Selva

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, àudios, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a Burman Flash, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. Burman Flash presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, àudios, imatges o textos haurà de citar expressament la seva provinença.
No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a burmanflash.net (framing) sense autorització expressa i prèvia.

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de contacte d’aquest lloc o per la recepció de correus electrònics són tractades amb el màxim de confidencialitat i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes. En el cas que s’incorporessin a un fitxer o tractament de dades s’informaria prèviament a l’interessat per a obtenir el seu consentiment.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que Burman Flash actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això Burman Flash manifesta que les referències dels concerts i activitats que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a Burman Flash. Burman Flash es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ els continguts del web.
Burman Flash no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

UTILITZACIÓ DE COOKIES
Burman Flash informa que aquest lloc web no utilitza galetes (cookies) en els processos interns de funcionament.

CONDICIONS D’ÚS
L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.